Tillsist monterar du lasagnen i en smord ugnsformmed att varva köttfärssås och aubergineskivor samt vispar samman creme fraiche, grädde och salt till en tjock kräm och häller detta över
Stek den i smör på medelvärme. Skiva och strimla korven. Stek i smör tills den får lite färg. Lägg i löken, tomatpurén, sambal, crème fraiche, grädde, den pressade vitlöken, salt och peppar
Men då kom vi på att viblivitsugna på crêpes när vi såg Sveriges Mästerkock igår. Det blev en bra fyllning, men det är säkert minstlika gott med en mer krämigfyllning, typ stuvade räkor eller svamp
Vispa lätt ihop ägg och grädde. Tillsätt ost, den strimladeskinkan, gräslök, salt och peppar. Häll upp i 10 pappersformar som placerats i en muffinsplåt. Grädda i 175 grader mittiugneni ca 20 minuter. 1 dl riven ost. 1 dl strimlad rökt skinka
Det finnsLCHF-pajdeg och jag testade en variant när jag misslyckades totalt medminbroccoli- och ädelostpaj och det receptet ska jag testa att göra igen för jag tror att jag skulle tycka om det pajskalet
Rotsaker som är gjorda iugnen, är alltid gott. Om man äter enligtLchf modellen, och har det som en livsstil, kan man äta rotsaker ibland, någon gång i månaden, är inga problem
(är man intestrikt el inte äter Lchf så kan man ju krydda med kebebkrydda). krydda medpaprikapulver, chilipulver, salt, vitpeppar och litetimjan och vitlökspulver-
Vi åt laxfiléertill och en fräsch sallad. Lägg broccolini en smord ugnsfast form. Dela broccolinimindre buketter och även stjälkarna imindrebitar om du vill ha med dem
jag tycker det är riktigt kul med just LCHF-bakning. Men trots att jag utesluter mycket kolhydrater vill jag ändå kunna fortsätta äta och njuta av sådant som påminner om "pasta"med goda såser och "bröd" medoemotståndliga pålägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.