Mixa alla pannkaks ingredienser och låt stå några minuter medans du värmer en stekpanna till medelhög värme (för varmt blir inte bra) och låt en stor klick smör smälta ut
Mixa alla pannkaks ingredienser och låt stå några minuter medans du värmer en stekpanna till medelhög värme (för varmt blir inte bra) och låt en stor klick smör smälta ut
Det gillar jag, pancakesmed smör. Dessa är (precis som med det mesta annat jag bakar/lagar i den här bloggen) low carb/GI, med fokus på att det helt enkelt ska vara hälsosammare för både kroppen och knoppen
Mixa alla ingredienser och låt stå några minuter medans du värmer en stekpanna till medelhög värme (för varmt blir inte bra) och låt en stor klick smör smälta ut
Recept för 18st urgoda plättar1dl bake pro2tsk fiber husk0,5-1tsk vanilj4st ägg2dl grädde eller fraicheVispa ihop med handvisp och stek med smör i plättjärn och jag säger bara Oh My God vad gott
Gott medkanel pudrat på. Scrambled pancakesmed jordgubbssylt och grädde. Här hemma blir det snabblagad frukost på vardagarna, gärna något som bara är färdigt att plocka fram (exempel smörgåsar eller färdigkokta ägg) men på helgera har vi oftast tid att fixa andra saker till frukost och då kan det bli omeletter med härliga fyllningar, äggröra och bacon eller pannkakor
Pudra över kanel innan servering och toppa med kokosgrädde och blåbär. Smakar kanelbulle. 2 ägg 1/2 dl kokosgrädde 2 msk mandelmjöl1 krm salt 1/2 tsk vaniljpulver 1/2 tsk kanel Stek i rikligt med kokosolja (eller smör), rör runt då och då, låt bitarna få lite färg. 1/2 tsk kanel
Blanda ihop nötter med frön, kärnor och kokoschips. Tillsätt kanel, sukrinmelis och vaniljpulver. Värm kokosfettet i kastrull till flytande konsistens, sedan ner med vattnet
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.