LCHF-Bröd a la Maria
Startar om
Startar om
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl cocosmjöl
  • 1,5 dl parnötsmjöl (jag mal mitt själv)
  • 1 dl sesamfrön
  • 0,75 dl hasselnötsmjöl (jag mal mitt själv)
  • 0,75 dl mandelmjöl (jag mal mitt själv)
  • 0,5 dl fiberhusk (tror att jag kan skippa det egentligen för "smeten" blir ganska torr ändå)
  • 2 tsk bakpulver
  • 1,5 msk matkryddor (kan uteslutas)
  • 50 gram smör (eller hälften cocosolja) - värm på svag värme i en kastrull på spisen
  • 1 dl creme fraiche (kan även använda turkisk youghurt)
  • 250 gram keso (det är en liten burk)
  • 6 ägg Knäck äggen först och vispa upp dem, sedan vispa i creme fraichen. Häll i keson och det smälta smöret. Vispa ihop det.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.