Igår var det dags för årets första pepparkaksbak. Jag använde mitt nya Sukrin Gold, som jag köpte på matmässan för några veckor sedan, när jag tog fram ett nytt enkelt recept på pepparkaksdeg
Julen är ingen rolig högtid för en matmissbrukare /sockerberoende. Det är en ren kamp i vissa lägen och jag noterar att även lchf-bloggarn och sidor översvämmas av varianter på pepparkakor, lussebullar, julgodis och alla möjliga sorters kakor och gotter
Sen ska jag testa att baka LCHF-pepparkakor. Idag blev det sovmorgon och vi började dagen med äggröra och bacon, en perfekt helgfrukost som är både mättande och god
Ugn 200 grader. Ta en springform med smörpapper i botten, "bröa" med smör och mandelmjöl. Vispa äggen med sukrin och fiberhusk länge och väl till smeten är fluffig och ljust gul
Servera glöggen ihop med rostade mandlar och lite lchf-pepparkakor. LCHF Glögg. Ingredienser. 75 cl rödvin (antingen med eller utan alkohol)Skalet och saften från en apelsin1 tsk kardemummakärnor1 kanelstång1 tsk hela kryddnejlikor1,5 dl björnbär1,5 dl blåbärEv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.