Leilas saffrans- och kardemummaknutar...
Sparsmakad
Sparsmakad
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 4 dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 påsar saffran
  • 50 g jäst
  • 1/2 tsk salt
  • 2 dl strösocker
  • 250 g kesella
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 15 dl vetemjöl special (900g)
  • Fyllning
  • 200 g smör, rumsvarmt
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk mald kanel
  • 1/2 msk mald kardemumma
  • Pensling
  • 1 ägg 1/2 dl ljus sirap
  • 2 tsk vatten
  • Garnering
  • 1 msk kardemummakärnor
  • 1/2 dl strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.