Det har nämligen varit rena rama Lönneberga idyllen i köket i dag med korvtillverkning, bakning och som grädde på moset så har det även gjorts leverpastej
Pastejen, som påminner ganska mycket om ugnsbakad leverpastej, är både skivbar och bredbar. Jag anser mig själv vara ganska äventyrlig när det gäller att prova ny och annorlunda middagsmat, men när det kommer till frukost är jag konstigt nog väldigt konservativ
Ingredienser Portioner. 16 stycken 1 kyld rektangulär smördeg (à 275 g) äggvita Fyllning 4 dl ruccolasallad (4 dl = ca 75 g) 10 soltorkade tomater i olja basilikablad 4 äggulor 2 dl crème fraiche 1 1/2 dl riven lagrad ost gärna grevé eller västerbotten 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Strimla de marinerade soltorkade tomaterna. Halvera vitlöksklyftorna. Ställ formarna på en plåt. Varva de strimlade marinerade soltorkade tomaterna (1 soltorkad marinerad tomat i varje form) vitlöksklyftorna (två vitlöksklyftor i varje form) och den rivna västerbottenosten i formarna
LEVER MED GRÄDDFIL. Kommer man någon gång över riktigt fin ungnötslever kan man försöka sig på den här rätten, som får en utsökt smakbrytning av äpple och senap i gräddfilssås
I sin senaste bok, Liver Rescue av Anthony William aka Medical Medium, skriver han att de flesta av våra hälsoproblem stammar från en lever som är trött och överbelastade av virus, toxiner, tungmetaller etc
Pastej på lammleverPortioner. 400 g lammlever 7 ansjovisfiléer 1 stor gul lök 1 liten vitlöksklyfta 1 rosmarinkvist 8 timjankvistar 1. 400 g lammlever 7 ansjovisfiléer 1 stor gul lök 1 liten vitlöksklyfta 1 rosmarinkvist 8 timjankvistar 1
Lägg levern i mjölk i några timmar. Ta upp levern och skär den i strimlor. Stek levern i resten av margarinet, sänk temperaturen och låt det bli genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.