Jag gjorde ett litet experiment igår. Jag bakade ett och samma bröd med två olika sorters vetemjöl. Saltå kvarns vetemjöl special och Icas ekologiska specialvete
Ville testa mina nya baugetteplåtar samt prova att baka med Manitoba Cream mjölet jag köpt för ett bra tag sedan, så det blev sådeles inga surdegsbaugetter
Jag driver alltså matbloggen Min Lilla Kokvrå, med ett stort fokus på enkel vardagsmat. Jag får helt enkelt ta och bjuda in er till Min Lilla Kokvrå, så får ni själva se vad jag har för mig där
Lilla mamma blev glad, mätt å nöjd. ingen är väl som du. Idag har vi firat vår mamma som fyller år. Jag ställde till med ett stort kalas å bjöd på massa gott
ca 100 gram Philadelphiaostca 100 gram romtemperert smørca 300 gram melissaft av en halv sitron eller limeFarge, jeg brukte Wilton Violet - geléaktige i konsistensenPynt - perlemorkuler fra WiltonMuffinsformene i lilla med liljetrykk er også fra WiltonSlik gjør du
För att inte riskera att förvirra någon, så vill jag bara påpeka att detta alltså var varmrätten, den som kom efter trattkantarellsoppan och innan äppelglassen med rostade, kanelkanderade valnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.