Så var den första rätten ur Sveriges mästerkock Klara Linds kokbok lagad. Gallo pinto, en ris- och bönrätt som är nationalrätt i Costa Rica och Nicaragua
Den här helgen har börjat riktigt bra, och inte är den slut än. I fredags kväll åkte vi ut till våra vänner och deras familjs sommarstuga som ligger precis nere vid vattnet
Här kommer ett tips på en mumsig chokladtårta med mycket chokladsmak, perfekt om man älskar choklad. Nu till påsk är det snyggt att dekorera med chokladfingers eller Kit Kat runt tårtan och lägga på en massa färgglada chokladpåskägg
Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske
1 mogen avokado 80g mörk 70% choklad (jag kör bakchokladen från Lindt, lite dyrare mycket godare) 1/2 krm havssalt 1/2 krm vaniljpulver Kokos Gör så här
Receptet är Anna Bergenströms och i mitt tycke helt perfekt, men så använde jag också belgisk kakao (direktimporterat av mitt hjärta) och 70 procentig choklad av bra kvalitet (Lindts tror jag det var)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.