Lingonsylt, rabarberchutney och rabarbermarmelad med kanel
FikaErica
FikaErica
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • 1.5 tsk färsk riven ingefära
  • 5 dl socker
  • 1 stor och finhackad rödlök
  • 1 1/2 msk ättiksprit
  • 3 msk
  • 3/4 dl vatten
  • 1 1/2 msk curry
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk finhackad röd chilifrukt
  • 8 torkade aprikoser
  • 2 tsk kanel
  • 500 g rabarber
  • 1 tsk färsk riven ingefära
  • 5 dl socker
  • 2 st finhackade rödlökar
  • 1 1/2 msk ättika
  • 3 msk
  • 3/4 dl vatten
  • 1 1/2 msk curry
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk finhackad röd chilifrukt
  • 8 torkade aprikoser
  • 250 g rabarber
  • 2 eller
  • 4 så ha
  • 1000 g rabarber
  • Rabarbermarmelad
  • 250 g rabarber
  • 2 dl strösocker
  • 0.25 dl vatten
  • 1 kanelstång
  • 1/2 tsk kanel
  • 1 kg lingon
  • 7 dl socker
  • Lingonsylt
  • 1 kg
  • 1.75 dl
  • 7 dl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.