Här kommer receptet på Köttkorv från Farmors kokbok. Köttkorv som på Farmors tid Jag fick en fråga om jag hade recept på Falukorv, när jag skrev om Stuvad Vitkål
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Eftermiddagen tillbringades hemma med lite enkel matlagning. Iphonen är inte den mest ultimata att göra inlägg på, men att länka ett trevligt recept, fungerade alldeles utmärkt
Koka inte såsen efter att äggulan tillsatts, för då blir det äggröra. Jag fortsätter att dela med mig av några kokboksrecept på mina absoluta favoriter i vår svenska husmanskostsskatt
Ägg, Efterrätter, Frukt & Grönt, PappaKock i SN, Saft. Nu blommar den, nu blommar flädern. Saft, ja naturligtvis men också en len & sommarfräsch dessert, samt en flädervinäger
Fräs upp hönsbitarna i litet olja för färg och smak men uteslut efterstekningen. Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept
Många av er har efterfrågatrecepten, så här kommer de i sin fulla längd. Efter. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Fördela toscasmeten jämnt på mazarinkakorna (det blir svårare ju mer långsamt du arbetar, å andra sidan smälter smeten ut på kakan när den väl hamnar i ugnen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.