Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummenpastasalladmed stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
12 msk smaksättning av oljan från de soltorkade tomaterna. 11/2 burk marinerade kronärtskockor. 1250 g mozzarella (2 bollar). 12 dl crème fraiche. 12 msk olivolja. 11/2 tsk örtsaltKoka pastan enligt anvisning på paketet och låt den svalna. 1Servera basilikasåsen till pastasalladen
Servera pastasalladenmed kesoröran. Till min pastasallad igår kväll hittade jag emellertid på en "tunn" dressing utan någon vinäger eller olja, men som blev jättegod och smakade en hel del
Ljummenpastasallad. Men mat äter vi ju ändå, ikväll blev det ljummenpastasallad. 14 Augusti 2015 /. 250 gram fullkornspasta (okokt)2dl grekisk yoghurt200 gram kycklingfilé 1msk ajvarCurryAgavesirap (2tsk)VitlökspulverSvartpepparGurka, tomat, isbergssalladRödlökKoka pastan, strimla kycklingen och stek med curry, salt och vitlökspulver. 250 gram fullkornspasta. 2dl grekisk yoghurt. 200 gram kycklingfilé
Ruccolasås med smak av italienska kryddor och ramslök. De här båda gröna såserna är jättegoda båda två, och passar till ugnsbakad lax, varmrökt lax, skinka och kyckling bl a
Blanda den varma pastan med tomater och sallad på ett fat. 200 g pasta. 200 g Arla Apetina® vitost. 2 st vitlöksklyftor. 2 msk kapris. 2 dl Arla Köket® matyoghurt
)Börjar med ett av dom goda tillbehören, ljummenpastasallad. Ok, det efterfrågades lite recept på den goda maten som jag åt på grillkvällen med Kronfågel
Pastasalladen kan serveras ljummen eller kall. När vi grillar så äter vi ofta potatis av olika slag, men denna gång gjorde jag en pastasalladmed grillade grönsaker
Såhär när kålen är färsk och krispig kände vi för att testa en wok med riktigt mycket kål. Ni har väl inte heller glömt att kokosmjölk är supernyttitgt, och att alla sorters kål och även räkor är supermat
Servera med ris och resterande sås. Jag använde ketchup med 50% mindre socker, så om ni har ”vanlig” ketchup hemma så kanske ni vill minska ner på sockermängden i såsen. 2 dl maizenamjöl. 2 ½ dl äppelcidervinäger. 2 msk soja. 2 tsk vitlökssalt. 2. Stoppa in kycklingen i ugnen i ca 30 minuter, men vänd kycklingen 2-3 gånger under tiden så att inte såsen bränns. 2 dl maizenamjöl. 2 ½ dl äppelcidervinäger. 2 msk soja. 2 tsk vitlökssalt. 2. 2-3 g
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Smörj en form med olja så fisken inte fastnar. Lägg i fisken och pensla på skyn med smör, honung, salt och peppar
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.