Rör ihop ingredienserna till senapssåsen och servera till laxen ochpotatissalladen. Potatissallad. Häll av och blanda med spenat, fetaost, gräslök, olja och peppar
En ny variant får jag förstås uppdatera medoch den här gången blir det en ljummenpotatissallad. Här hittar du lite tips på hur du kan göra en god potatissallad
Toppa sen medräkor, ägg, rödlök, pepparrot och dill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Skala räkorna. Den här potatissalladen åt vi i helgen till grillat kött
Om du vill servera den ljummen så förbereder du allt du kan innan du kokar potatisen, så att det bara är att blanda ihop allt så fort potatisen kokat klart och har svalnat lite grand
250 g sparris, grön. 1 kg färskpotatis, kokt 2-3 färska gula lökar 250 g sparris, grön 2-3 msk smör 2 msk olivolja 2 dl parmesanost, finriven Spadet från kyckling, se under tips Flingsalt, efter smak Svartpeppar, nymald efter smak
Lägg laxen runt om och servera med en klick crème fraiche smaksatt med rivet citronskal. Blanda potatis, sparris, rädisor, olja, vinäger, salt och peppar
Låt den eventuellt kallna, beroende på om du vill servera salladen ljummen eller kall. Till det grillade åt vi en färskpotatissallad – det är i alla fall midsommar-aktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.