Ljummen vårsallad med sparris serverad med basilika och senapssås, kantarellpaj och liten helgsskinka
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 st Grön
  • a sparrisar
  • 6 st Min
  • 15 st Socker
  • 1 st Tomat
  • 8 st cocktailtomater
  • Lite ärtskott
  • 1 msk smör
  • 1 msk rapsolja
  • 2 st äggulor
  • 1 msk Äppelbalsamicovinäger
  • 2 tsk St
  • 2 dl Rapsolja
  • 8 st Stor
  • 22 cm i diameter
  • 150 g Smör
  • 3½ dl vetemjöl
  • 1 msk vatten
  • 1 msk Smör
  • 3 dl Förvällda frysta kantareller från höstens skörd
  • 2 st Ekologiska ägg
  • 2 dl Visp
  • 200 g ugn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.