Sagt och gjort, i torsdags när jag kände mig sådär väldans baksugen vevade jag ihop en busenkel och enligt killarna världsgod dessert av endast två, japp du läste rätt, två ingredienser, dumlekolor och vispgrädde
En otroligt krämig och fräsch cheesecake som passar perfekt en varm sommarkväll, även för de som har allergier och intoleranser mot nötter, laktos eller gluten
Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Blanda äggulor, socker, grädde, mjöl och smör i en kastrull. Desserten på Nyår satt som en smäck. Bred först smörkrämen på marängtårtan och sedan den vispade grädden
Här hemma bestämmer jag oftast maten först och sen försöker jag anpassa desserten till middagen så gott det går, men det är kanske inte alltid det lättaste
Vi hade gäster igår och som vaaaanligt blir det en massa nytt i köket så fort jag får chansen. Kolasåsfyllningen kokar du lätt ihop själv och sen klarar sig pajen själv i ugnen en god stund
Man kan självklart göra bara själva moussen i receptet som en dessert, för den är ljuvlig i sig. Första satsen skar sig totalt och jag fick kasta den, men skam den som ger sig, andra vändan gick bättre
Kakan smakar ljuvligt av kanel och de karamelliserade äpplena på toppen smälter i munnen. Kakan kallas upside down cake då man efter tillagningen i pannan vänder kakan upp och ner innan servering
Testade två nya recept på julköttbullar och här kommer det första receptet. Tycker dom blir mycket finare när man försteker dom i ugnen och sen en lite stund i stekpannan när dom ska ätas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.