Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningenavvitchoklad, philadelphiaostoch krossade polkagrisar, mums
Grädda i mitten av ugnen i ca. Ha i den hackade vitachokladenoch blanda snabbt med smeten. Fyll muffinsformar med smeten så att det täcker lite mer än halva formen
Rör därefter smeten blank med en träslev och täck över. med plastfolie. Receptet kommer från boken Lyxlagat sött & gott av Frederik Zäll och Daniel Roos
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron ochvitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Bred krämen över rulltårtan och rulla ihop med hjälp av bakpapperet. Rulltårtan är glutenfri, men kan också lätt göras laktosfri med laktosfri färskost och laktosfri eller mjölkfri choklad
Inspiration till den här goda efterrättskakan med årets skörd av äpplen och plommon, ochmed ett kul täcke av cornflakes, mandel ochvitchoklad, har jag fått av Annika på bloggen Bak och Mat för alla
Vänd i marängen i mandelblandningen och blanda försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott. Dra av bakplåtspappret från plåten och låt macaronsen stå och svalna
Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten avchokladsmeten. Smält smöret och blanda ihop med resten av ingredienserna
Blanda samman och häll sedan fyllningen i formen. Häll den över fyllningen på den kalla cheescaken. Smält smöret och blanda det med kex- ochchokladsmulorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.