Skär bort lite av degen i kortändarna så att du har ungefär fem cm på varje sida - det beror lite på hur lång din köttbit är hur mycket du behöver skära bort
Men formella namnet är då Oxfile Wellington fylld med duxellemassaHittade ett recept på recept. Nej men jag såg på Amerikanska masterchef att de gjorde Wellington och blev sugen på att prova
Stek biffarna i stekpanna, ta upp och håll varma under tiden som du kockar till såsen. När du är nöjd med smaken så red av till önskad konsistens och lägg ner biffarna
Kalla det vad du vill men skitgott är det. en plastpåse mjöl som du ruskar levern i. Under tiden har du nog börjat koka potatisen men nu ska du koka gröna ärtor med
Duxellemassan. Duxelle (fyllning). Fortsätt att fräsa under omrörning på ej för stark värme ca 5 minuter så att ytterligare vätska dunstar bort. 1-2 vitlöksklyftor. 7-8 msk tomatpuré. -1 tsk salt. 2-3 msk tomatpuré. 2-3 tsk dijonsenap
Sätt ugnen på 225°. Bryn färsen i olja 2–3 min. Rör ner lök och vitlök och fräs ytterligare 1 min. Tillsätt salt, peppar, tomatpuré, kalvfond och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.