Ibland är det så skönt att bara kapitulera, och laga en gammal omodern klassiker till middag. Omeletten passar annars mycket bra att ätas med någon skiva kallrökt lax och lite snabbfräst spenat
eller egentligen älskar jag alla havets läckerheter men skaldjur är så enkelt, bara pilla, eventuellt dippa i någon sås och ja mycket mer än så behövs inte för att mina smaklökar ska gå upp i brygga av ren lycka
Det vi hann med under kvällen var i princip att äta, äta och äta lite till. Sedan helt plötsligt var det tolvslaget och då var det bara att skynda sig ut och skåla
Vet inte om jag någonsin ätit och druckit så mycket gott under en så sammanhängande och lång tid. Det var länge sedan det var så lekande roligt, trevligt, avslappnat och mysigt på samma gång
Med tanke på att jag var över femtio år innan jag överhuvudtaget kunde sätta på en dator, att jag nästan aldrig fotograferat i mitt liv och knappast visste vad en blogg var, så tycker jag nog att jag har lyckats riktigt bra, eller vad säger ni
Den fjärde och sista rätten av den färska pastan jag inhandlade för en tid. Jag skar alltså den sitsta biten pasta i strimlor och kokade som om de vart fettuccine
Ett barn med magsjuka får absolut inte dricka sina huskurer med hjälp utav en nappflaska och heller inte använda napp – då detta framkallar kräkreflexer
Räknar ner mot semester och känner att hela min kropp skriker efter det. Man gillar ju alla de där bollarna i luften, de som flyger och far och gör att allt är en gnutta oförutsägbart
salt och peppar. Hacka upp paprika, lök och purjolöken, häll över detta i en skål sålänge. Dela kycklingen i önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.