Pommes duchesse. Skala och skär potatisen i delar. Koka i saltat vatten tills den är mjuk. Pressa potatisen och blanda ner smör, äggulor, mjölk, salt, peppar och riven muskotnöt
Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Anette äter ju inte kött så den dubbelmarinerade fläskytterfilén gick inte hem hos henne
Fiskgratäng är perfekt vardagsmat. Lätt att laga och även gott att värma dagen efter som matlåda. Den här gratängen innehåller både potatismos, fisk och sås
Potatismos. Skala och skär potatisen i bitar och koka den mjuk. Häll av vattnet och ånga den torr. Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg
Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Jag har kommit in i ett riktigt fiskstim. Lagar den ena goda rätten efter den andra. Här kommer ett riktigt gott recept, som samtidigt är otroligt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.