Lyxig italiensk paj med salsiccia, kronärtskockor, mozarella och ugnsbakade tomater
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl rårismjöl
  • 1 dl hirsmjöl
  • 2 msk PO-fiber
  • 100 g smör
  • 1/4 dl iskallt vatten
  • 225 - 250 g rå salsiccia
  • 2 vitlöksklyftor 125 g mozarella - en "boll"
  • 1 burk grillade eller örtmarinerade kronärtskockshjärtan, 184 g ca 30 små ugnsbakade körsbärstomater- den här gången kryddade med timjan i stället för körvel
  • 1 - 2 tsk Café de Paris krydda - eller annan valfri krydda
  • olivolja till stekning
  • 4 ägg 3 dl grädde
  • lite salt från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.