Lyxigt och spännande vegetariskt, eller veganskt om du vill
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Cashewnötfyllda spenatsticks med auberginerullar och två dipper, 4 port
  •  
  • Spenatsticks
  • 400 g fryst bladspenat
  • 8-10 rispapper 1 späd purjolök alt 3 vårlökar 2 dl cashewnötter
  • 3 vitlöksklyftor 1-2 tsk thailändsk grön currypasta
  • 1/2 röd chili, finhackad
  • 4 cm ingefära
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1-2 msk japansk soja
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 dl pankoströbröd
  • 3 msk smakneutral rapsolja
  •  
  • Aubergine-rullar
  • 3 auberginer 3 msk smakneutral rapsolja
  • 3 dl mandel
  • 1 purjolök 3-5 msk sweet chilisås
  • 3 vitlöksklyftor 1-2 msk japansk soja
  • 1/2 tsk sesamolja
  •  
  • Tomatröra
  • 20 körsbärstomater 10 soltorkade tomater
  • 1 rödlök 3 cm ingefära
  • sambal oelek, mängd efter önskad styrka
  • salt och peppar
  • råsocker efter smak
  •  
  • Avokadodipp
  • 3 stora avokados
  • 1/2 dl olivolja
  • 1/2 citron 1/2 lime salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.