Lyxigt till glöggen: vodkaspetsad gräslökspannacotta med forellrom på kavring
Pyttes. Matblogg nr 59267054
Pyttes. Matblogg nr 59267054
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 24-30 stycken
  • Vodkan ger ett spännande sting åt gräslökspannacottan och trivs fint med forellrommen. De stora, vackra romkornen hittar du på glasburk i välsorterade butiker eller i fiskdisken.
  • 200 g kavring
  • 80 g smör
  • 1 dl mellangrädde
  • 2 dl gräddfil
  • 2 gelatinblad 1 msk god vodka
  • 1 kruka gräslök
  • Salt och peppar
  • 80 g forell- eller kungslaxrom
  • Dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.