Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot
Om du inte har en lergryta så skaffa en. Smidigare sätt att laga mat finns inte. och gott blir det. Börja med att lägga lergrytan i kallt vatten minst 20 minuter
En av favoriterna bland husmanskost är en riktigt mör, saftig stek. Tunt uppskivad med dom klassiska tillbehör såsom kokt potatis, gräddsås, svartvinbärsgelé och inlagd gurka
Låt småkoka upp till en timme beroende på skinkstekens storlek. Vare sig du vill eller inte gör hösten sitt intåg i vårt vackra land och det känns lockande att ställa fram mer "rejäl" och värmande mat på bordet igen
Salta och peppra ordentligt runt skinksteken och lägg i en stor ugnsform. Förra veckan fick jag tag i en billig skinkstek som fick bli söndagsmiddag igår
Lägg skinksteken i en ugnssäker form. Servera skinksteken med klassiska tillbehör - kokt potatis, gräddsås, kokta grönsaker och en klick svart vinbärsgelé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.