Lättsamt och gott till helgen
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers eller 8 om man serverar i små skålar eller glas
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 400 g djupfrysta gröna ärter
  • 6 dl grönsaksbuljong
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 2 dl mousserande vin
  • salt och peppar
  • 8 st
  •  
  • Ingredienser
  • 1 st tinad smördegsplatta, 16 x 8 cm
  • 2 dl riven parmesanost
  • 2 morötter
  • 2 potatisar
  • 2 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 röd paprika
  • 5 tomater
  • 3 msk olivolja
  • 1 dl hackade salta nötter
  •  
  • Garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.