Lågtemperaturstekt lax med rökt sidfläsk och röd stenbitsrom
Gina Persson
Gina Persson
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 4 port
  • 4 portionsbitar lax (vi använde 125 grams bitar)
  • salt & grovmalen peppar
  • 1/2 gul lök
  • 150 g champinjoner
  • 100 g rökt fläsk
  • margarin/smör att steka i
  • 75 g löjrom eller stenbitsrom
  •  
  • Ingefärsdressing
  • 4 msk rapsolja
  • 1,5 msk finriven ingefära
  • 1 msk pressad citron
  • 0,5 dl finhackad persilja
  • salt & peppar
  •  
  • kall sås
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl majonäs
  • 2 msk honung
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.