Lågtempererad fläskkarre med pilsnerkokta rotfrukter & senapscremé.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,4 kg hel fläskkarré
  • 1 vitlök (solo)
  • 10-15 rosépepparkorn
  • 1 kruka färsk timjan
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk smör
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk soja
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Ölkokta rotfrukter
  • 400 g potatis
  • 400 g morötter
  • 1 medelstor gul lök
  • 20 cm purjolök
  • 400 g blomkål
  • 33 cl mörk öl
  • Hönsbuljong
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Senapscremé
  • 4 dl gräddfil
  • 2 msk grovkornig dijonsenap
  • 2 msk finriven parmesan
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Eventuellt lite sötma
  • exempelvis socker eller honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.