Idag blev det en jättegod söndagsmiddag, kycklingmedchampinjonsås. Om du vill veta om kyckling är färdig kan du sticka hål med t ex en gaffel och sedan trycka ut lite köttsaft
medkyckling i champinjonsås från fas II. Krydda kycklingdelarnamed salt och. Skiva svampen och bryn den i stekpannan med löken tills all vätska kokat in
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.