Glutenfrittlångpannebröd med oilvolja, timjanochflingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart ochglutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Vispaihop alla ingrediensernatillmarinadenoch smaksätt med svartpeppar. Marinera köttet, någon timme för mindrebitaroch över natten för större detaljer
Brödet kommer från Allt om mat och kakreceptet är från boken Cookies for Rookies. I morgon har äldsta barnet brödförsäljning på Bytardagarna vid Karlsängsskolan
blanda väl och låt marinera ca. Vispaihop alla. blanda väl och låt marinera ca. 10 min före grilln 2 st citroner, saft & rivet skal. 3 msk olivolja. 2 msk dijonsenap. 10 min före grilln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.