Pressa i vitlök efter smak (brukar räcka med en klyfta). Smaka av med alt och pepprar. Servera med antingen hasselbackspotatis vid fest eller färsk pasta
Middagen igår blev även den väldigt väldigt enkel, nämligen en lövbiffgrytamed ädelost. Den här gången toppade vi grytan med hela sparrisar istället för att röra ner dem
Strimla biffen, stek den tillsammans med curry och salt. Smaka av med salt. Servera med ris och sallad. Blanda ner löken och låt den steka med tills den mjuknat Rör i tomatpure och senap (mängden senap avgör du själv beroende på hur mycket du vill att den ska smaka, själv använder jag ca 2 tsk men originalreceptet föreslår 3 msk)
)Kvällens middag blev en god lövbiffgrytamed lök, jag gjorde dubbel sats så det blev mycket kvar, perfekt att lägga i frysen för dagar då man inte hinner laga mat
En passande hösträtt, i originalreceptet ska det vara champinjoner i men eftersom vi hade flera påsar med kantareller i frysen efter höstens svampplock blev det kantareller istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.