Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Rullader ca 500 g lövbiff salt peppar 2 msk dijonsenap tandpetare 1 msk smör 2 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl vatten 1/2 köttbuljongtärning 1/2 msk majsstärkelse 1/2 kruka oregano Grönsaker 200 g snackmorot 150 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Fäst kanten med tandpetare. Fyll på med mer vatten om det behövs. Höj temperaturen på pannan, låt skyn reducera något, tillsätt grädde, soja och smaka av med salt och peppar
Det som är så bra med paprika är att det är så användbart på så många sätt. Smältsmöret och bryn lövbiffsrulladerna runt omkring för att sen placera dem i en ugnsfast form
Blanda allt i en skål tillsammans med kryddorna och låt stå svalt. I med köttet igen. Servera köttet med såsen,rotfrukterna och soltorkadetomater röran
Köttet är så tunt och blir lätt överstekt och därmed segt när man tillagar det. För att minimera risken att få segt kött valde jag att tillaga dom som rullader fyllda med färskost med smak av pepparrot
Smaskigt som satan och speciellt med tomaterna som tillbehör. Fäst med tandpetare. Finhacka de soltorkade tomaterna och blanda dem väl med osten2. Toppa tomaterna med en riklig mängd ost10
Krydda med flingsalt, svartpeppar och paprikakrydda. Koka under tiden upp creme fraiche eller kokosmjölk i gryta och krydda med salt, paprikapulver och örtsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.