Igår blev det pannbiffar till middag, enkelt och gott. Hittade lite tips på internet, bland annat att det går bra att blanda alla ingredienser direkt utan att låta ströbrödet svälla i mjölken först
Av tråkiga kycklingstrimlor kan man göra goda biffar. Jag kände för indisk kryddning idag. Biffarna åt vi med kokt ris, kall yoghurtsås (vanligyoghurt smaksatt med lite kryddor) ochenkla, men lite roliga morot-stripes
Igår tog fru M på sej kreativitetskockmössan och svängde ihop en korvgryta till middag, såsen blev så väldans god att den nästan försvann under avsmakningen vid spisen
Så var den köttfria månaden här igen. När det kommer till vegetariska rätter är grytor min absoluta favorit då det är enkelt att göra samtidigt som det går att variera på så många sätt
Måndag morgon, klockan talar lite lätt irriterat om att det är dags att gå upp. Jag vaknar till lite och trots den hyperansträngande arbetsdagen dagen innan med avslutande öl så kände jag mig peppad inför vad som komma skall
Färsbiffar går alltid hem, både hos mig och övriga familjen och denna gång var det ingen skillnad. För att krångla till det lite men för att också ge biffarna den kvalitet de förtjänar så köpte jag dagen till ära en riktigt fin bit högrev som karvades ned i bitar för att sedan hamna i köttkvarnen
Oj vilken härlig måndagsmiddag jag fick till. Jag känner mig inte alls redo för vardag och ny vecka, så efter skolan gick jag och handlade lite favoritgrejer (koriander, avokado, mango
I bland går det dagar utan att jag lagar mat. Jo, det är faktiskt sant. Så igår hade jag lite abstinens och bestämde mig för att lyxa till måndagsmiddagen
Det är ganska sällan jag steker kyckling, torsk eller lax. Jag ugnsbakar dessa för det mesta. Att ugnsbaka är enkelt, smidigt, fettsnålt och ofta mer smakrikt än när man steker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.