33 med
min tredje son och ca 10 kilo + på vågen. Precis lagom tycker jag. Fötter och anklar ser likadana ut och ringarna sitter på plats. Jag äter ungefär lika mycket som jag brukar. I vanliga fall tränar jag mycket och äter också väldigt mycket. Så ungefär samma nu. Och ungefär samma upplägg:
Det finns något lite desperat över jul, nyår och midsommar, det där att manmåste ha superkul. Det är åtminstone en bra början innan man börjar att lova saker man inte kan hålla, ha lampskärmen på huvudet och gå och gömma sig med någon annans fru
Åh herrejösses så himla god den såg ut, denmåste vi prova här hemma. I helgen ska jag faktiskt gåen chokladpralinkurs för Jan Hedh på restaurangakademien i Stockholm
Måste också slå ett slag för Dr Oetkers vaniljtwister. Ett tips som ringde i öronenundergårdagskvällen då jag skulle baka entårtbotten och upptäckte att jag inte hade tillräckligt med socker hemma
vissa saker måste göras i alla fall. Lägg på nästa botten och upprepaproceduren två gånger till. Som ni förstår har det inte blivit så mycket tid över här vid datorn (just nu sitter jag ensam i cafeträdgårdenunder skuggan av björken, äter överbliven cheeseckake och citronmarängpaj och njuter av ledigheten), och jag ska visa bilder och berätta mer om helgen sedan
Fyll kycklingen med vitlök och stek den hel – upp. -en. Dela kycklingen i 4 delar,. Kör kycklingen i ugnen på 180. grader ca 45 minuter, jag kör den ofta längre för jag tycker det blir godare. Kolla temperaturen vid benet – minst 72 grader ska det vara. Dela kycklingen i 4 delar,
Översalta, ugnen äter upp saltet. Viktigt att det är en god sort, köp inte vad som helst menman behöver inte heller köpa exklusiv delikatesspotatis i påse
Andra fukter/ bär går också bra, till exempel hallon, blåbär eller mandarinklyftor. Själv växte stoltheten i bröstet där bakom pianot över deras musikalisk utveckling men framför allt framgångar i självkänsla och självförtroende
C&C Trädgårdscafé, Cheesecake den. När man har en favorit - Sommarbärcheesecake. Denna sommarbärcheesecake är en av de cheesecakes vi bakar här på cafeet
Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det när man inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Det måste jag bara göra. Bilder från gårdagskvällens cakepopspyssel. Det kan nämligen vara ganska rofyllt att få ägna sig åt kreativt görande, även då man har ett pressat tidsschema att följa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.