Börja med mördegen genom att röra smör, florsocker och vaniljsocker till en jämn smet. Gör under tiden marängen genom att blanda äggvita och florsocker i en tjockbottnad kastrull
Kola ochHallonpaj toppad medmarängoch färska hallon, en riktig hallondröm. Jag bjöd min familj på denna och betygen blev höga, min kära mor tyckte att kola ochhallon vart helt fantastiskt tillsamman och jag håller med henne till fullo, en fantastisk smakkombination
Så idag bakade jag en citronkladdkaka med vit choklad och mycket citronsmak och hade i lite frysta hallon för att få lite syra i kakan som sedan toppades med den söta marängkrämen
Dekorera med färska hallonoch citronmeliss. Ta bort skålen från värmen och vispa marängenmed en elvisp eller i en matberedare tills marängen är styv och har svalnat
Fördela ut en av askarna medhallon över moussen och täck med den sista botten. Lägg en av bottnarna på ett fat och bred ut vaniljkräm och fördela ut en av askarna med blåbär ovanpå vaniljkrämen
Spritsa en topp medmarängen på parfaiten och stoppa tillbaka i frysen, med resterande maräng spritsar du ut långa smala strängar på plåt med bakplåtspapper och strö över frystorkade hallon
Strö över mandelflagor och bränn av marängenmed en gasolbrännare för matlagning. Mycket kärlek att sprida ochmed ett bakverk är chansen stor att du träffar rätt
Toppa kakan medhallonoch kokos. Vispa äggvitorna med ättika till ett hårt skum. färska hallon. När allt socker är i och smeten blivit så hård att du kan vända skålen upp och ner är marängen klar
ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.