eller kokosnötsolja. 1/2 banan 1,5 dl växtmjölk 2 tsk olivolja eller kokosnötsolja 3 tsk glutenfri havremjöl (går bra att smula några havreflingor i en mixer eller för [
Idag till frukost så testade jag göra en frukost paj medkokos smak medmandel och päron fyllning. Det blev mycket lättare att äta den med dem fäska hallonen (tog mer sen än vad det vissar på bilden)
Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt, och rör ned grädde och mandelmjöl. Den ljuvliga vita chokladen medkokosflagor kommer från Rapuntzel och är både ekologisk och Fairtrade
Den glutenfria dessertpajen med nektariner och björnbär slinker också ned utan större problem. Om du inte tål havregryn - inte ens de glutenfria - kan du byta mot hirsflingor eller rårisflingor
Vill du göra den äggfri föreslår jag att du kikar på mitt recept på långapannerrutor "utan allt". Botten är gjord på mandel - och kokosmjöl, sen kommer en kompott på Limoncellosjuden rabarber, och ovanpå det en kräm med vit choklad och kokosflingor
Hacka chokladen och blanda med lätt smulade kokoschips och mandelspån. Chokladen innehåller jordmandel, vilket inte ska förväxlas varken med vanlig mandel, jordnöt eller andra nötter
Seg, kola med mycket smak av kokos och mandel. Strössla över rostade mandelspån och kokoschips. Slutresultatet denna härliga kola som kan avnjutas vare sig du inte tål mjölk och kanske till och med är vegan
Vänd till sist ner mjölet med en slickepott. ½ dl kokosflingor. Kakan kan serveras med allt, grädde, yoghurt glass, keso endast du bestämmer vad som är sommar för dig
Idoltävlandes stämmor från tv-apparaten blandas med snor och den yngstas rop efter snytpapper. Brodern suckar över lillasysters ständiga fräsande och den tredje - modern försöker nå tvkontrollen för att höja ljudet ett snäpp för att lugna den lite irriterade stämning som råder mellan sjuksoffa och Idolengagemang
Strö över hackad mandel, kokos samt pärlsocker. Rör kraftigt med en träslev eller använd elvisp. Sikta ner mjöl tillsammans med bakpulver och vaniljsocker i smeten
Blanda havregryn, kokosflingor, mandelspån och hackad vit choklad och strössla över jämnt. Häromdagen när vi skulle ha lunchgäster på besök gjorde jag en ny djupdykning och hittade ytterligare en burk finfina björnbär, som jag plockade tillsammans med L, svåger och svägerska i Torekov i somras (blogginlägget är däremot från året dessförinnan)
Jag har ingen aning om hur den gjordes, och mannagryn tål jag ju inte längre, så det fick bli en hirspudding i stället med lite extra smaksättning i form av kokos och mandel
Kastanjeflingorna smakade sött och gott - med en tydlig smak av kastanj - trots att de inte innehåller något extra socker utan enbart ekologiska kastanjer
Blanda ihop mandelspån, kokoschips, risflingor och hackad vit chokladoch strö över blåbären. Den här goda glutenfria blåbärssmulpajen kan göras både med skogsplockade och odlade blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.