Den liggermitt emellan Cha-Amoch Hua Hinoch det var faktisktinte första gången vi var där. Enligthemsidan är det tillägnat unga älskande Italienare, men det passar även medelålders älskande Svenskar - så det så
Dela löken i fyra klyftor och varje vitlöksklyftai två delar. Koka alltsammans på medelvärmei ca. Häll bort blötläggningsvattnetoch häll sedan över kikärtorna/linsernai en kastrull
) som mestadelstillbringadesi soffan med en tidningoch bok eftersom det äntligen började regna. Jag hann dock plantera två klätterväxter, som vi var till plantskolan och köpte på förmiddagen, mellan två regnskurar
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir en hel del. / Ankioch Håkan Så ett litet recept då som denna dag får bli på den däringa goda blåa drinken på bilden, inte så lågt GI på den kanske men god - det är den
Dessutom var restaurangen fullsatt när vi klev invidsju-tiden. Brödet, som lades på assiettenistället för att komma i korgar var gudomligt gott med frasigovandeloch botten och mjukt ochluftigtimitten
)En onsdag så tog Pontas och hans fru med oss på marknad iCha-Am, där var alltingbilligare än på nattmarknaden i Hua Hinoch det fanns ett helt annat utbud
Nu dags att ta tag imiddagen - planeringen säger att det är fläskkotletter som ska tillagas. Gör en sås på likadelar crème fraiche, majonnäs, hackad färsk dill, senap, citronpepparoch salt
-). Jag är absolut inget proffs och det finns många därute som är mycket mycket bättre än mig på grillningoch barbeque men kanske kan jag ändå lite mer en medelsvenssonoch har litegrann att lära ut
tillmina första försök ville jag inte slösa med fin-whiskyn utan använde Tullamore Dew, vilketinte alls är någon dålig sort, men fin-whisky är det inte
"Uppstjälpes genast och serveras med vaniljsås""Mycket användbar nu för tideniförsta-maj-tider, då man har många vitortill övers efter de obligatoriska äggtoddarna" Jag har inte gjort äggtoddar men dock en massa tiramisuochfick en delvitor över från det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.