Mammas Boeuf Bourguignon med apelsinskal
Bara en kaka till...
Bara en kaka till...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mammas Boeuf Bourguignon med apelsinskal, ca 6 port 1 pkt bacon
  • 1 kg nötkött, t ex grytbitar
  • 6 schalottenlökar, hackade
  • 1 stor morot (eller 2 små)
  • 4 dl rödvin
  • 4 dl vatten
  • 2 st lagerblad
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad oregano
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 2 st remsor apelsinskal (rivna med t ex en potatisskalare)
  • 1 st buljongtärning
  • 3 msk tomatpuré
  • 200 g färska champinjoner skurna i ca 4 bitar/champinjon
  • salt & peppar (grovmalen svartpeppar)
  • lite mjöl (ca 2 tsk) och en skvätt vatten (ca 0,5 dl) till redning
  • färsk bladpersilja till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.