När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött. Det stod att man skulle ha 7 dl socker per 3 kg bär, men jag tog faktiskt bara 2 dl strösocker till 3 kg bär
Å andra sidan kan vi göra roliga saker med gröna tomater, som man inte nödvändigtvis kan med röda. Min man hade fått lust att göra chutney på gröna tomater
När man middagstipsar om kycklingkalops med salvia och apelsin. Känns alltid bra när man når sitt mål. kycklinglårfilé 800 gramskivade gula lökar 2 stycken storaskalade slantade morötter 2 stycken storafinhackad färsk salvia 2 matskedarkikoman soja 6 matskedarcolloritsoja 1-2 teskedarsmör 3 matskedargrovmald kryddpeppar 2-3 teskedargrovmald vitpeppar 1 teskedgrönskasbuljongtärning 1 stycksaften frän 1 apelsinlagerblad 5 styckenvatten 5 decilitersalt 1 tesked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.