Manfår inte vara rädd för sprutor. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara
Går utmärkt att vända ner dem i kladdkakesmeten så får du en liten variation på det hela. Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vadman kan göra med äggvitor som blir över
Det finns såklart ett utbud av ”finare” köpe-köttbullar som man kan välja exempelvis Stensåkra som säljs i mindre förpackning och är himla goda att skiva till smörgåstårtor eller ha kalla som fyllning i baguetter
Ketchup, majonnäs, milda mat, mjölk, grädde, salladsdressing, marinader, socker och annat man ha i maten som smakförstärkare kan, utan att man är medveten om det, göra att du äter upp till flera hundra kalorier extra per dag
så kan man ändå äta lite till. Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv. Ta upp rulladerna ur stekpannan och fyll på med vatten så du får ca 5 dl buljong
Man tager vadman haver paj. Med färdig pajdeg i kylen så har man snart en middag fixad. Bara att fylla med det som finns hemma i kyl och skafferi, vispa ihop en äggstanning och sedan grädda i 35 minuter
Det här kan faktiskt vara mer klurigt än vadman tror och sannningen kan vara ganska bitter för de flesta människor behöver inte alls äta särskilt mycket under en dag
Man tager vadman haver, både till grytan och till stillebenet. Istället för fläskfilé kan man använda vildsvin eller annat viltkött om man har möjlighet, det blir ännu godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.