Dra en kniv runt kanten av formarna och låt bröden svalna på galler under handduk. Lägg ett bakplåtspapper över efter halva gräddningstiden så de inte blir för mörka
Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Håller med Johan -"Pressgurka kan man ha till allt. Hyvla gurkan tunt med osthyvel eller på en mandolin
Och gillar du inte kaffesmaken, ta endast mörk choklad eller någon annan smak på chokladen, som alltid är det bara att testa sig fram, det är din smak som gäller, jag ger bara lite inspiration på vägen
Det kan vara på grund av bristfälligt näringsintag, dvs man äter inte tillräckligt näringstät mat, eller det kan bero på dålig matsmältning, dvs mage och tarm tar inte upp näringen från maten man äter
Man får inte vara rädd för sprutor. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara
Den går bara inte utplåna. Kirskålen. Ett ogräs sänd från han där nere. Men den går att äta. Så förlika dig med att du fått in ogräsplågan Kirskål i din trädgård, och laga smarriga saker av den
Tror det var många som hade strandpremiär och kanske rent av årets första dopp oxå. Det hör inte till vanligheterna att man redan nu belägrar sandstranden, men vi var verkligen inte ensamma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.