Vid servering toppas allt med utgröpt passionsfrukt. Just denna cheesecake består av en botten av digestivekex, smör och kokos, ovanpå den tärnad mango och en krämig vit chokladfyllning
Här kommer i alla fall bilder på Baileys Cheesecakenmed Oreobotten som jag bakade härom veckan. Både chokladen ganachen och botten blev lite för hård på min cheesecake, jag misstänker att det beror på att jag ställde den i frysen innan servering istället för kylen
Vänd försiktigt ner mangopuren i cheescaken och häll cheesecakesfyllningen över digestivebottnen. Skala mangon, ta bort kärnan och skär fruktköttet i bitar
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Här kommer ett gott recept på en jättegod fräsch cheesecakemed smak av passionsfrukt och lime. Solen är framme idag och jag har redan hunnit vara ute med min lilla son i det fina vädret och iskylan bara biter i huden, så härligt
Avsluta med lite passionsfruktsröra och toppa med limezest och passionsfrukt. Jag bjöd på den tillsammans med två andra små desserter – Pannacotta med kanelfrästa äpplen samt en Lingonparfait på pepparkaksbotten
225 g fryst mango. 600 g Arla® färskost naturell 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 ägg 1½ dl strösocker 200 g vit choklad ½ tsk vaniljpulver finrivet skal och saft av 1 lime Mangosås. 225 g fryst mango 1 dl florsocker citronmeliss
Aningen pikant kan tyckas, men jag tänkte att jag skulle slå lite mynt på både den och på den kommande påskens besatthet i färgen gult och låta dagens recept bli en ljusgul passionsfruktscheesecake
Den här cheesecaken bjöd jag i förra veckan hemma hos mamma. Passionsfruktsåsen gjorde jag genom att koka saften av passionsfruktenmed multi gelésocker
Den stora finalen på nyårsmiddagen blev en enorm cheesecake. (Fatet med kupan fick jag i julklapp av sambon, den har stått i en butik nere i Karlshamn lite över ett år nu och jag har dreglat över den minst lika länge
En raw cheesecakemed de ljuvligaste smaker man kan tänka sig. Provsmaka inte smeten bara för då är risken att det inte blir några små cheesecakes gjorda alls – den är förtrollande god kan jag lova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.