Strö över kokosflingor och hackad vit choklad. Kakor och bullar. Vit choklad och limeblondies. Blanda, vetemjöl, strösocker, salt, vaniljsocker, bakpulver och limeskal i en bunke
Tvätta limen noga och riv skalet fint. Koka upp grädden och häll över chokladen. (kan behövas ett vattenbad ifall chokladen inte vill smälta ordentligt) Blanda sedan i smör, limeskal och kanel
Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
En snabb och enkel helgdessert som passar alla. Fräscht, sött och gott. Jag har använt yakónsirap som sötning för den underbara karamelliga och blommiga smaken men den går ju att byta ut till antingen agave eller honung
fördela halvfrysta jordgubbar och hackad vit choklad över smeten. när hösten nu ibland ger sig till känna i form av spöregn och allt annat än milda brisar, så blir man sugen på att bevara sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.