Mannerströms fisklasagne
Mat och vinbloggen
Mat och vinbloggen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor röd
  • 300 gr
  • 4 skivor vit fisk
  • 300 gr
  • 12 lasagneplattor
  • 1/2 sats
  • Tomatsås
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • olivolja till stekning
  • 1 burk hela tomater
  • 1/2 burk vatten
  • 1/2 tsk timjan
  • 1 msk italiensk salladskrydda
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk socker
  • salt och peppar
  • 3 msk smör
  • 2 msk mjöl
  • 6 dl mjölk
  • 3-4 riv på en muskotnöt
  • 1 lagerblad
  • 2 dl riven parmesanostsalt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.