Marinader till grillade grönsaker med rosétips
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Citron- och parmesanmarinad
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft (är den liten så ta 1 ½)
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vatten
  • 1 vitlöksklyfta, pressad/riven
  • 25-50 g finriven parmesan
  • salt och vitpeppar
  •  
  • Örtolja
  • ½-1 dl färsk basilika, grovt hackad
  • ½-1 dl färsk oregano, grovt hackad
  • 1 dl olivolja
  • 1 vitlöksklyfta ½ citron, saften
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Nobissås
  • 1 ägg, kokt i 3 minuter 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 dl rapsolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 vitlöksklyfta, pressad/riven
  • ½ dl hackad gräslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.