Det är en oerhört smarrig dubbelmarineradfläskfilé med finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Till midsommar gjorde jag denna goda festrätt med marineradfläskfilé och en grön örtsås. Här syns fläskfilén och en couscoussallad med halloumi och söta nektariner
Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
2 st fläskfilé. Putsa, salta och peppra filéerna. Bryn dem i smör i en stekpanna. Lägg över köttet i en ugnssäker form och stek tills innertemperaturen är 65º, ca 25 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.