Wokad kycklingmed strimlade grösnaker och kall limesås. Jag gör det nu, men håll till godo med en fantastiskt god wok med strimlade grönsaker ochkyckling
Ta ut plåten med potatisen, klicka ytterligare lite smör på och strö sedan pommeskrydda över. Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till marinaden i en fryspåse
Blanda så att kycklingen täcks helt med marinaden och låt den stå och dra. Det var helt i min smak, jag älskar ju kycklingoch kan äta det så gott som varje dag
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur ochkyckling som ni säkert har märkt och kantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Vänd runt några gånger under tiden så alla nudlar blir marinerade. Vill du göra den helt vegetarisk ersätter du kycklingenmed mera grönsaker eller ev quorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.