Läs mer här. Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in under menyn Recept här på bloggen så finns det så klart en massa annat gott att laga till ifall ni tröttnar på julmaten
Under veckan på Kreta har jag i stort sett ätit GrekSallad varje dag, den kan inte bli bättre med färska smakrika grönsakerna, den milda rödlöken och sedan den helt fantastiskt goda olivoljan ringlande på
Kanske för att jag har mer rutin, och inte längre känner mig lika handfallen och icke-autentisk när det kommer till det vi lite slarvigt benämner som astatisk mat
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Det doftade mer av citron än vad det smakade i potatissalladen. På jobbets lunchrestaurang serverades potatissallad med pesto och till det färsbiffar och en rökig tomatsås
Jag har gjort dessa spett flera gånger med olika kryddblandningar och i olika styrkor, bara att gasa på med mer chili och sambal om du gillar spicy food
Här kommer en gammal favorit. Om ni gillar Ben & Jerry’s cookie dough glass så kommer ni älska dessa. Det är ju så gott med hemmagjorda chokladtryfflar och sista och äta på jullovet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.