Kanske inte i ensamt majestät, för hon har säkert ett helt hov av duktiga medarbetare omkring sig, men det är hon som komponerar alla fantastiska, örtdoftande maträtter
Men det är bra för de har fått ett sådant bra utbud med kravmärkt mat och närproducerat. Men andra saker har blivit viktigare sedan jag fick barn, så som att jag vill ge dem så naturlig mat som möjligt
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Så nu är vi rustade när våren kommer Förra veckan bjöd vi svärmor och svärfar på FLÄSKFILÉ ASIAN STYLE, och jag ska erkänna att jag var lite nervös för svärfar, som har lite svårt när det vankas lite starkare mat
Men jag får ju inte tummen ur att ta mig dit, så jag gör det genom maten istället. Jag hittade receptet i tidningen buffé och det är som vanligt väldigt välkommet här hemma med asiatisk mat
Jag får uppdatera inlägget om några dagar, då vet jag om detfunkar att göra storsats och ha i kylen eller om jag blev tvungen att slänga hälften för att det inte var gott dag tre
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.