Det är inte lätt att sammanfatta allt härligt som har hänt men höjdpunkten för mig är ändå när några underbara matbloggare träffades på min hemmaplan för att umgås och laga god indisk mat tillsammans och att få bjuda på indisk masala chai dagen efter med indiska snacks
Tack alla som följer mig här på bloggen och även på Instagram & Facebook. Känns som att det inte var så längesen vi firade in 2016 och man hade det nya året framför sig. Jag gör som jag gjorde i mitt sista inlägg förra året - jag sammanställer de 5 populäraste inläggen på bloggen och de 9 mest gillade bilderna från mitt instagramkonto
Sista dagen på detta året och det blir rätt naturligt att tänka tillbaka på åretsom har gått. Det känns som att varje år går fortare och fortare och hela hösten har gått fram i racerfart
Midsommarcupcakes - banan- & vaniljmuffins med vaniljfrosting och färska jordgubbar. En utav tre doptårtor, med fyllning av blåbär/hallon blandat med marsapulveroch vitchokladfluff
Det är så här jag tycker maten är som godast och får på köpet ett lågt GI. Efter att ha grillat dagen innan så blev vi så sugna på att grilla ännu mer, så denna gången fick det bli grillade fiskspett
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Skrapet från stolar som ekar i den stora matsalen. Vad har ni för minnen frånskolmatsalen. Det är även mycket gott att smaksätta med lite chili och lime, men då har vi kommit en bit ifrån skolbespisningen
Jag gillar matsom sköter sig själv. Ofta kan det ta lite tid att förbereda, men när man väl har gjort det kan man göra något annat medan maten sköter sig själv i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.