Det här är ett knaprigt lättbakat knäckebrödmed mycket frön. Glutenfritt knäckebrödmed frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Det som är bra med detta recept är att du egentligen kan använda vilka slags frön du vill. Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt
Jag brukar ha med ett par bitar till jobbet och gnaga på under eftermiddagarna. Det här fröspäckade knäckebrödet blev vi bjudna på hos min bror då vi var där i höstas
Goda att äta som knäckebröd, snacks eller krossa över fil. Strö över flingsalt och torkad timjan över de ogräddade knäckebröden och tryck till lite så det fastnar
(Enklast är att lägga ett bakplåtspapper över och platta ut med kavel. Det här knäckebrödet är jätte enkelt att göra och supergott, en skiva vällagrad ost på mums
Stick ut hål i mitten med till exempel en plastkork eller annat runt mindre föremål. 5 dl Vatten (37 grader)50 g jäst1 msk honung8 dl rågmjöl5 dl vetemjöl½ msk malen fänkål½ msk mald anis1 msk hela kummin1 msk saltRör ut jästen med vattnet, tillsätt honung, salt och kryddorna. Väg upp 30 grams bullar och kavla på ett mjölat bord (rågmjöl) ut till rundlar med en kruskavel
Mmm det var gott, ska ha på mer salt nästa gång Super enkelt var det med. Knäckebröd 150 grader i mitten på ugnen i ca 30 min. Knäckebröd 150 grader i mitten på ugnen i ca 30 min De är olika från ugn till ugn men det lär ni er direkt
Knapriga och goda knäckebröd fyllda med massor av frön. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper, skär rutor med en pizzaskärare och lägg sedan på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.