Mattias Kristiansson. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl (ca 3,5 dl), salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
---Recept på råkost/raw food från Mattias på rawfoodbutiken. IngredienserEn mixad mangoRikligt med olivoljaEn skvätt äppelcidervinägerEn stor vitlöksklyftaEn stor nypa torkad salviaEn nypa grovt havssaltLite grovmald pepparEtt gäng finhackade basilikabladSom avslutning en knapp tesked nyslungad rå honung från bondens marknadGör så härBlanda allt i en skål
Mattias Kristiansson. 1. Majsplättar. Blanda ihop majsmjöl, salt och bakpulver i en bunke. Skala och finhacka den gula löken, paprikan och koriandern fint
Mattias Kristiansson. 1. Beandillas. Häll av spadet från de vita bönorna och skölj noga. Låt dem rinna av i en sil och häll sedan ner dem i en matberedare
Det här är min variant på Biff Rydberg. Egentligen ska den göras på grovt tärnad oxfilé men tycker det känns lite väl lyxigt att köpa fin oxfilé och choppa upp
Det var värst så snabbt det blev midsommar i år. Är du lika dåligt förberedd som jag. Här kommer fyra söta rätter du hinner göra till firandet i morgon
Samtidigt som jag tycker om att prova nya restauranger i London kan jag inte låta bli att gå tillbaka till favoriterna och rekommendera dem till vänner
Skär ett kryss, men se till att botten fortfarande håller ihop. Helgfrukost innebär att strutta runt i morgonrock i många timmar, dricka några koppar the och SEN
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.