Klicka ut fyllningen i formarna och fyll till 2/3. Grädda mitt i ugnen i 12-14 minuter tills de fått fin färg. 200 g rumstempererat smör. 5 1/2 dl vetemjöl. 1/2 dl socker. 1/2 dl socker. 200 g rumstempererat smör. 2 dl florsocker. 1 1/2 msk vatten
11/2 tsk bakpulver. 121/2 msk socker. 11/2 ägg. 121/2 ägg. 11/2 dl väl avrunna hallon. 12 dl florsocker och lite vatten. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200 grader, ca 15 min
2 ägg. 1 banan 2 ägg 1 msk kokosmjöl. Gjorde bananvåffla för första gången i söndags (gjorde mycket för första gången i söndags, haha) och det blev så gott
Rulla ut degen till två längder och dela vardera i 12 bitar. Fyll de degklädda formarna med smeten upp till cirka 2/3. Grädda kakorna på en plåt mitt i ugnen, ca 15-20 minuter. 200 g smör. 2 dl strösocker. 2 st ägg. 2 st potatis. 2 msk vatten
Tryck ut degen med mjölad hand i en pajform med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Grädda tårtan mitt i ugnen, ca 20 minuter. 2. 2 st stora ägg. 2 dl florsocker. 2 msk citron. 2 msk citron
Igår blev det klassiska vanliga mazariner, men även en chokladvariant. ca 20 stMördeg. 200 g rumstempererat smör5 dl vetemjöl0,5 dl strösocker1 tsk vaniljsocker1 äggFyllning. 400 g mandelmassa200 g rumstempererat smör0,5 dl strösocker1 tsk vaniljsocker3 äggGlasyr. 2 dl florsocker1,5 msk vattenBlanda smöret med de övriga ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en smidig deg. Tryck ut degen i ca 20 mazarinformar och ställ dem i kylen. Klicka ut fyllningen i formarna och fyll till ungefär 2/3. Grädda i 175 grader, i cirka 12-15 minuter tills de fått fin färg. ca 20 st. 200 g rumstempererat smör
Grädda i 175 grader mitt i ugnen i 20 min eller tills de. 2 dl florsocker. 2 msk vatten 100 g margarin. 210 g glutenfritt mjöl. 2½ hg färdig mandelmassa. 125 g margarin. 2 st ägg vispas i ett i taget
250g kikärtor. 1/2 rödlök. 1-2 msk sesamfrön. Relaterat 250g kikärtor. 1/2 rödlök. 1-2 msk sesamfrön. Jag vet inte hur mycket av allt jag använde men dessa ingredienser hade jag i
12 kakor. 12 - 14 dl vetemjöl + lite extra till utbakningen. Ha upp degen på en mjölad arbetsyta och dela den i 12 lika stora delar. Värm under tiden upp ugnen till 250 C och ta fram bakplåtspapper och plåtar. Kavla ut en degboll i taget till en rund kaka, ca 22 cm i diameter. 12 kakor 50 g jäst. 12 - 14 dl vetemjöl + lite extra till utbakningen
1/2 tsk bakpulver. 21/2 msk socker. 1/2 ägg. 21/2 ägg. 1/2 tsk bakpulver. 2 dl florsocker och lite vatten. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200. 1/2 tsk bakpulver. 21/2 msk socker. 1/2 ägg. 21/2 ägg. 1/2 tsk bakpulver. 2 dl florsocker och lite vatten. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200
200 g smör. 200 g rumsvarmt smör. 2 dl florsocker. Klicka eller spritsa ut fyllningen i formarna, ungefär 2/3 i varje form. Grädda på 175 grader i ca 12-15 minuter, de ska få lite färg. 8 Juni, 2015 11. 200 g smör. 200 g rumsvarmt smör
Annars rekommenderar jag att du gör dina mazariner på mandelmassa- Ersätt då sötmandlar, bittermandlar och socker i receptet nedan med 200 g mandelmassa. 2 ägg. 2–3 dl florsocker. ca 2 msk vatten. Slå på ugnen på 200 °C. Kavla ut degen till en 2-3 mm tjock platta på ett lätt mjölat bakbord. Fyll de klädda formarna till 2/3 med fyllning. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. 2 ägg
2. 2 dl vatten. 2 dl lättmjölk. 1. Koka upp vatten i en kastrull. Häll i havregrynen. 3. Låt sjuda i några minuter under omrörning till gröten fått den konsistens du vill ha
20 stycken. 200 g smör. 200 g smör. 200 g florsocker. 0,25 dl vatten. Sätt ugnen på 200 grader. 20 stycken. 200 g smör. 200 g florsocker. 0,25 dl vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.